esmaspäev, 1. detsember 2014

Lõppes 1.trimester

3.klass lõpetas 1.trimestri väga edukalt. Väga hästi õppis AURELIA, kel hindeks ainult viied. Neljadele- viitele õppisid ANNA, ALIISE, HANELLE, ROBIN, ALEKSANDER, ANDERO, KARMEN K., KRISTEL, HENRI, OLEV HENDRIK, TAAVI, MAIRON.

foto: https://www.facebook.com Veerandi lõpus hindasid õpilased ennast ka ise. Väga ausalt osati märkida, milles ollakse väga hea, hea või keskmisel tasemel. Raskusi ei valmistanud ka oma nõrkade kohtade esile toomine.
1) ALATI töötan ja mõtlen tunnis kaasa: 7 õpilast
ENAMASTI töötan ja mõtlen tunnis kaasa: 12 õpilast
ÕPETAJA JUHENDAMISEL töötan ja mõtlen kaasa: 1 õpilane

2)Näen vaeva, et head hinnet saada ALATI: 13 õpilast, ENAMASTI: 6 õpilast, EI VASTANUD 1 õpilane.

3) Loen klassivälist kirjandust
ROHKEM KUI NÕUTAKSE: 3 õpilast
HUVIGA: 12 õpilast
VASTU TAHTMIST:4 õpilast
EI VASTANUD 1 õpilane

4) Tunnis meeldib töötada
ISESEISVALT: 8 õpilast
KOOS KAASLASEGA: 7 õpilast
RÜHMAS: 5 õpilast

5) 1.trimestril oleme uhked, et
....  meil olid head ja väga head hinded; sain palju häid hindeid ja hinnanguid, sain palju kiituseid; saime palju õppida ja saime targemaks; oskan paremini matemaatikat, eesti keelt ja teisi aineid; korrutustabel on paremini peas kui eelmisel aastal; õpin hästi; olin viisakas, tubli, abivalmis ja töökas;  olin enda jaoks tubli õpilane; oskan üsna hästi inglise keelt; ei ole narrinud ja löönud; ei saanud matemaatikas ühtki "2"; loen klassivälist kirjandust rohkem kui nõutakse; suudan kiiremini lugeda; harjusin uue kooliga kiiresti;  sain olla koos klassikaaslastega.

6) 2.trimestril tahame
.... veel paremini õppida; saada veel targemaks; olla väga hea õpilane; olla veel hoolsam; saada ainult viisi;  samasugust tunnistust nagu 1.trimestril; paremini osata eesti keelt ja matemaatikat;  korrutustabeli pähe saada; kõik kodused tööd ära teha;  olla korralikum; hakata paremaks; olla jälle koos klassikaaslastega.

AGA ...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar