reede, 10. oktoober 2014

Tänapäeva koolipoisid

3. klassi tüdrukute arvates: 
Tänapäeva koolipoisid riietuvad viisakalt, korrektselt, stiilselt. Kannavad  dresse, teksapükse ja T-särke. Nad kannavad nii tumedaid kui ka heledaid riideid, kuid ei taha kanda pidulikke riideid. Jalas on neil botased või kroksid.
Neil on lühikesed juuksed. Nad kannavad paremal pool tukka.
Tänapäeva poisid on tugevad. Neile meeldib sport. Poisid käivad erinevates trennides. Eriti meeldivad poistele jooksu- ja pallimängud. Neile meeldib mängida jalkat, kull  ja krokodilli.   Vabal ajal meeldib telefonis ja arvutis mänge mängida. Mõned poisid käivad ka tantsimas. Neile ei meeldi laulda.

Tänapäeva koolipoisid käituvad viisakalt. Mõnikord on nad päris head ja toredad. Tänapäeva koolipoistel on hea huumorimeel. Enamus poisse on lahked ja sõbralikud. Üks poiss meie klassis on hästi viisakas. Vahel mõned poisid kaitsevad tüdrukuid. Tänapäeva koolipoisid on lahedad.
Tänapäeva poisid on veidi ulakad. Nad on väga lärmakad ja lollitavad. Nad mürgeldavad  vahetunnis. Jooksevad ja ajavad üksteist taga. Tunnis lobisevad nagu tüdrukud.
Poisid kaklevad pidevalt. Nad kiusavad natuke, aga  tüdrukuid patsidest eriti ei sikuta. Tänapäeva koolipoisid on kiuslikud, nad löövad tüdrukuid jalaga ja sikutavad juustest. Poisid tahavad tüdrukutele meeldida.
Tänapäeva koolipoisid õpivad hästi.

Poisid armastavad süüa kartulikrõpse.

Vana aja koolipoiss

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar